Let's Save the Earth

26.01.2021 236

Gazi Ortaokulu olarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk eTwinning projesine başlamış bulunuyoruz. İngilizce öğretmenlerimizden Burcu Yaldız Durmuş "Let's Save the Earth" isimli projenin kurucu ortaklarından birisi olarak okulumuzun bu sene uluslararası alandaki ilk projesini başlatmış bulunmaktadır. Projemizde 6 ülke yer almaktadır. Azerbaycan'dan 1, Fransa'dan 1, Hırvatistan'dan 3, Polonya'dan 1, Portekiz'den 3 ve ülkemizden 10 öğretmenimiz olmak üzere toplam 20 öğretmen projeye dahil olmuştur. Projemiz Ekim - Mart ayları arasında olup toplam altı ay sürecektir.

Bu proje kapsamında öğrencilerimizde, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkileri hakkında farkındalık oluşacaktır. Öğrencilerimiz oluşan bu farkındalık sayesinde üzerinde yaşam olan tek gezegen olan dünyamızı korumak ve kurtarmak için çözüm önerileri sunacaktır. Ayrıca proje kapsamında yapılacak olan faaliyetler ile çevre bilinci ve duyarlılığı artacaktır. Öğrencilerimizin aktif katılımı ile üst düzey duyuşsal ve bilişsel beceriler kazandırılacaktır. Proje temelli öğrenme ile müfredat programını bir araya getiren projemizle öğrencilerimizin planlı ve programlı bir şekilde belirlenen hedeflere ulaşması amaçlanmaktadır.

26-01-2021

Daha ayrıntılı bilgi için bu adresi kullanabilirsiniz.