Gazi Ortaokulu

Vizyon:  Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.  Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.  Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.10
Isınma: KLİMALI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning

WEB - https://ceyhangaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Namık Kemal Mahallesi, Bakü Sokak, Nu 22. Ceyhan, ADANA

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Gazi Ortaokulu Ceyhan´ın bu büyük tarihinin içerisinde Ceyhan´ın Güneyinde 7 dönümlük bir arazi içerisinde iki binadan oluşmuştur. 1981 tarihinde yapımı başlanan okulumuz 1984 yılında tamamlanmış olup 1984-1985 Eğitim ve Öğretim Yılı Hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz zemin kat dahil 4 katlıdır.25 dersliği, çak amaçlı salonu, Teknoloji ve Tasarım atölyesi ve küçük spor kompleksi ile öğrencilerine hizmet vermektedir.

Adres - Namık Kemal Mahallesi, Bakü Sokak, Nu 22. Ceyhan, ADANA

Ulaşım VAR